komponentopbygning af ladeboks

Hvilken ladeboks benytter vi?

Vi sælger udelukkende opladerbokse til elbiler af høj kvalitet. Ladeboksen er skræddersyet til danske sommerhuse, så kvaliteten holdes i top samt prisen i bund. 

Hvad indeholder en ladeboks?

Ladeboksen indeholder HPFI relæ type B, 16A automatsikring, kontaktor, controller og type 2 hun-stik.

 

Pris for ladeboksen: 3499,- DKK 
derefter 99,- DKK pr. md.

Hvorfor skal du have en ladeboks til dit sommerhus?

Jævnfør Sikkerhedsstyrelsen i Danmark er det ikke forsvarligt at oplade elbiler gennem de allerede installerede stikkontakter. De er IKKE beregnet til vedvarende høj belastning – stor risiko for overophedning og i værste fald brand. Læs mere om Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger via dette link

1. Research

Du læser om produktet 

I det første step for beslutningsprocessen laver du en grundig undersøgelse af vores produkt. Du finder hurtigt ud af, at det kan være en god idé med en skræddersyet ladeboks til dit sommerhus og beslutter dig for at komme forbi vores showroom på Bjerregårdsvej 219. Her ser du produktet i virkeligheden, og beslutter om du vil købe eller ej. 

 

2. Bestilling

Du har besluttet at købe  

I det næste step har du efter grundig overvejelse besluttet at en ladeboks til elbiler er en fremtidssikker løsning, samt kan gøre dit sommerhus mere attraktivt for lejere. Vores produkt og serviceaftale sørger for at du altid er up to date i forhold til sikkerheden samt en virksom installation.

 

 

 

 

3. Installation

Du skal nu have installeret din ladeboks. Du skal blot fortælle hvor stikket skal sidde på ydermuren. Resten af installation kommer til at sidde ved din eltavle.  

Det tager ikke mange timer at installere, og du kan endda samle ladeboksen selv inden installatøren kommer forbi adressen. Du kan dog også overlade det hele til installatøren.

4. Service

Du kan få elafgiften refunderet når du lejer boksen af os 

Med vores abonnement opnår du mulighed for afgiftsrefusion.

Du skal blot sende et billede af din elmåler én gang om året. Så sørger vi for, at overføre beløbet tilbage til dig. 

 

 

Vi samarbejder med de største udlejningsbureauer i Danmark

Udlejningsbureauer i DK
Fremtiden er elektrisk