komponentopbygning af ladeboks

Hvilken ladeboks benytter vi?

Vi installerer udelukkende opladerbokse til elbiler af høj kvalitet. Ladeboksen er skræddersyet til danske sommerhuse, så kvaliteten holdes i top samt prisen i bund. 

Hvad indeholder standard-installationen?

Installationen indeholder HPFI relæ + DC beskyttelse, 16A automatsikring, DC beskyttelse, kontaktor, elmåler, 2,5 meter ledning og type 2 hun-stik. Læs mere om vores standardinstallation.

Vores installation overholder alle lovmæssige krav og anbefalinger, og sørger for, at du og dine lejere kan oplade sikkert, hurtigt og med minimale effekttab grundet den høje strøm.

Hvis du samtidig vælger væres sølv-pakke til 199,- kr., så medfølger alle materialer i standard installationen gratis. 

Værdi for standardinstallation: 2499,- DKK

Læs mere om standardinstallationen her

Hvorfor skal du have en ladeboks til dit sommerhus?

Jævnfør Sikkerhedsstyrelsen i Danmark er det ikke forsvarligt at oplade elbiler gennem de allerede installerede stikkontakter. De er IKKE beregnet til vedvarende høj belastning – stor risiko for overophedning og i værste fald brand. Læs mere om Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger via dette link

Installation ved Vestjylland
Installation ved Nordsjælland
Installation ved Nordjylland
Sølv
199,- pr. md.
Inkluderer følgende
Fast månedlig ydelse?
Ladecontroller
Elmåler
HPFI + DC beskyttelse
16A automatsikring
25A kontaktor
Type 2 hun-stik?
Gratis installation
Serviceaftale?
Ingen binding?
Bestil

Priser

Vi har 2 forskellige abonnementer.

 

Guld-pakken betales gennem det månedlige beløb på 129 kr. Du betaler selv for standardinstallationen gennem et førstegangsbeløb på 2499,- DKK.

Sølv-pakken betales gennem det månedlige beløb på 199 kr. Standardinstallationen betales gennem abonnementet. 

Fælles for begge pakker:
Serviceaftale og vedligeholdelse i hele perioden. Abonnementet indeholder én årlig test, udskiftning af slidte komponenter samt elafgifts-refusion for elforbruget (0,88 øre pr. kWh). 

OBS!
Den eneste forskel mellem de 2 pakker er førstegangsbetalingen på standardinstallationen. 

 

 

Autoriseret installatør

Hvad indeholder serviceaftalen i vores abonnement?

Vores serviceaftale indeholder én årlig test af din ladeboks, samt eventuelle udskiftninger af komponenter som, mod forventning, ikke overholder kravene. Den årlige test er meget vigtig – specielt når du ikke selv er primær bruger af ladeboksen og ikke lægger mærke til eventuelle problemer. Derfor er vores serviceaftale uundværlig. 

Avanceret testudstyr

Vi bruger avanceret testudstyr til at kontrollere at din ladeboks til elbiler overholder alle krav for sikkerhed samt kommunikerer korrekt med elbilen.

testudstyr ladeboks

1. Research

Du læser om produktet 

I det første step for beslutningsprocessen laver du en grundig undersøgelse af vores produkt. Du finder hurtigt ud af, at det kan være en god idé med en skræddersyet ladeboks til dit sommerhus og beslutter dig for at komme forbi vores showroom på Bjerregårdsvej 219. Her ser du produktet i virkeligheden, og beslutter om du vil købe eller ej. 

 

2. Bestilling

Du har besluttet at købe  

I det næste step har du efter grundig overvejelse besluttet at en ladeboks til elbiler er en fremtidssikker løsning, samt kan gøre dit sommerhus mere attraktivt for lejere. Vores produkt og serviceaftale sørger for at du altid er up to date i forhold til sikkerheden samt en virksom installation.

Det eneste du skal gøre op med dig selv er om du vil betale et lille beløb som førstegangsydelse mod en lavere månedlig ydelse, eller at du blot vil have alt installeret gratis mod en lidt højere månedlig ydelse. Altså enten guld- eller sølvpakken. 

 

 

 

3. Installation

Du behøver ikke være til stede ved installationen

Du skal nu have installeret din ladeboks som kommer til at foregå som beskrevet i vores standardinstallation. Du behøver faktisk ikke være til stede i dit sommerhus når vi kommer og installerer. Du kan blot informere dit udlejningsbureau om at vi kommer på det aftalte tidspunkt, hvorefter de vil informere dine lejere. Du skal blot fortælle hvor stikket skal sidde på ydermuren. Resten af installation kommer til at sidde ved din eltavle.  

Det tager ikke mange timer at installere, og derfor er det fint at dine lejere blot åbner døren for elektrikeren. 

4. Service

Serviceaftalen starter fra dag 1 

Vores serviceaftale starter allerede efter installationen. Det vil sige at vi kommer fordi og tester ladeboksen én gang årligt og udskifter komponenter der eventuelt skulle have brug for det. På den måde opretholder vi kvaliteten og sikkerheden i installationen. 

Specielt den årlige test er vigtig for at kontrollere at ladeboksen fungerer som den skal. 

 

Vi samarbejder med de største udlejningsbureauer i Danmark

Udlejningsbureauer i DK
Fremtiden er elektrisk

En tanke om “Køb abonnement

  1. Pingback: Elbiler og deres fordele | Fremtiden er elektrisk

Kommentar er lukket