Oplader til elbiler

Oplader til elbiler

Det er en jungle at manøvrere rundt i markedet for oplader til elbiler. Der findes tusindvis af producenter, typer, størrelser, design osv. Men hvad gør vores oplader til elbiler perfekt til sommerhuse? Det kan du læse mere om nedenfor.

Perfekt til sommerhuse

Vi har specialiseret os i at installere ladebokse til sommerhuse i Danmark så sommerhusejere hverken skal tænke på sikkerheden, vedligeholdelsen eller kontrol af de enkelte komponenter. Samtidig har vi sørget for at lejeprisen pr. uge stiger, og derved kan du eje en oplader til elbiler helt gratis ved at få øget lejeindtægt. Du er samtidig opdateret på teknologien og fremtiden og appelerer til lejere der kører i elbiler. What’s not to like?

Ikke en klassisk ladebokse

Det er altså ikke en klassisk ladeboks som du kender dem. Vores ladeboks bliver ikke installeret på ydersiden af huset men derimod direkte i din eltavle. Det eneste der installeret på ydersiden af din husmur er elmåleren samt type 2 ladestikket.

Nedenfor kan du se konceptet i opbygningen af vores mode 3 oplader.

komponentopbygning af ladeboks

De 4 øverste komponenter i billedet ovenfor sidder indendørs, og her slår du samtidig ladningen on/off. På den måde forhøjer vi levetiden på de enkelte komponenter da de skånes for det danske vejr. Komponenterne installeres i en klassisk 13 moduls gruppetavle kasse ved din nuværende eltavle.

De 2 nederste komponenter i billedet ovenfor sidder i en vandtæt kasse på ydersiden af din husmur højst 2.5m væk fra din eltavle.

Vores ladeboks bliver installeret som sit helt eget kredsløb og påvirker altså ikke resten af din elektriske installation. Den får sit helt eget HPFI relæ og automatsikring og det er hurtigt at installere og udskifte komponenterne.

Ladeboksen kan ikke købes som en samlet boks, men derimod køber du et abonnement hvor vores autoriseret elektrikere kommer og installere og tester opladeren. Du skal altså ikke røre en finger selv. Vi kan endda installere ladeboksen når du har udlejet dit sommerhus.

Vil du vide mere?

Er du blevet interesseret i at læse mere om konceptet og vores ladeboks, så tryk her for at læse mere.