Flere ladestandere i Danmark

Ladestandere i Danmark

Vi skal have langt flere ladestandere installeret i Danmark for at gøre det attraktivt at eje en elbil. Det har folketinget nu taget hånd om, og afsat 50 mio. kr. til flere ladestandere i Danmark.

Helt grøn transportsektor

Klima-, energi- og forsyningsministeriet vil sætte skub i den grønne omstilling og de mener at fremtiden er elektrisk. Derfor vil de nu installere langt flere ladestandere i Danmark som kommer alle elbilejere til gode. En fantastisk nyhed som gør det endnu mere attraktivt at eje en elbil.

Ladeinfrastruktur udenfor byerne

Det skal ikke kun være omkring de store byer, at der er god ladeinfrastruktur – der skal også være fokus på det resterende af Danmark. De 50 mio. kr. skal bl.a. sørge for dette.

Læs bl.a. mere omkring den nye aftale her.

Det forventes at transportsektoren udleder ca. 13 mio. ton CO2 i 2030 – det er 1/3 af det samlede tal. Derfor skal der en masse tiltag til for at mindske dette.

Flere ladestandere i sommerhusområderne

Det er også vigtigt at have fokus på Danmarks evne til at tiltrække turister, og derfor må vi ikke glemme ladestanderne i sommerhusområderne. Som sommerhusejer kan du derved hjælpe med den grønne omstilling ved at installere en ladeboks. Vi har bl.a. specialiseret os i at skræddersy ladebokse til sommerhuse. Læs bl.a. om vores løsning her.