Hvilken elbil skal jeg vælge?

Markedet for elbiler er stort

Elbiler kommer der flere og flere af – og du går måske med en lille drøm om at udskifte din nuværende bil med en elbil men tør ikke helt tage springet. Måske er det nu du skal gøre det?

Rækkevidden er større og der bliver installeret langt flere ladestandere en førhen. Specielt i sommerhusområderne er der kommet fokus på den manglende mulighed for at lade sin elbil op – og det er en kæmpe fordel når man går med drømmen om at eje en elbil. Det er nemlig blevet langt lettere at få sin elbil ladet op.

Ejer du selv et sommerhus uden elbil oplader?

Hvis du selv ejer et sommerhus og samtidig lejer det ud, kan du have stor fordel af at få vores elbil oplader installeret. Du kan gøre dit sommerhus mere attraktivt og samtidig øge lejeindtægten. Nemt og hurtigt uden besvær.

Få inspiration til din nye bil

Hvis du ikke helt kan overskue markedet for elbiler så er denne hjemmeside meget nyttig til at finde mulige elbiler som kunne passe til dine behov. Tag elbil-guiden her.

Med denne guide finder du ud af hvilken type, rækkevide, pris og størrelse som passer til dig.

Minibil markedet indenfor elbiler er også ret populært. Testen viste mig bl.a. følgende som kunne have min interesse.

Alle ovenstående biler kan lades op med vores skræddersyede ladeboks, som vi installere i danske sommerhuse. De kan nemlig oplades med type 2 ladestikket.