Hvad går ‘Fremtiden er elektrisk’ ud på?

Danske sommerhuse har fuldt tryk på udlejningen i disse tider. Flere og flere har fået øjnene op for det skønne Danmark, og det er en kæmpe indtægtskilde for Danmark. Vi har dog et lille problem… Der mangler opladerbokse til elbiler i sommerhusene, hvilket vil kunne sætte en stopper for samme antal overnatninger i fremtiden.

Opladerboks til sommerhuse

Fremtiden er elektrisk har derfor specialiseret sig i at bygge og installere opladerbokse til danske sommerhuse. Ladeboksene passer perfekt ind i de danske sommerhuse, hvilket sørger for en hurtig, nem og billig installation. Det skal ikke koste en bondegård at få installeret en ladeboks, og lejeindtægter kan samtidig forøges efter installationen.

Flere får elbiler

Som vi alle er bekendt med overtager elbilerne stille og roligt markedet for private biler. Rækkevidden bliver længere og længere, og strømmen de bruger er grønnere og grønnere. Denne omstilling er værd at være med til at skubbe igang, og derfor skal du have installeret en ladeboks i dit sommerhus.

Sikkerheden i fokus

Vores opladerboks er installeret i direkte tilknytning til din el-installation. Den får sit helt eget el-system, så den ikke går ind og påvirker din husholdningsinstallation. Det betyder at den bliver installeret med sit eget HPFI type B relæ og automatsikring. Det eneste der sidder udendørs er stikboksen til type 2 stikket. På den måde forlænges levetiden markant.

komponentopbygning af ladeboks

Udover gode komponenter i ladeboksen indeholder vores abonnementsaftale én årlig test. Dette betyder at vi kommer forbi én gang om året og gennemfører en grundig test af funktionaliteten samt sikkerheden. Det er altså essentielt når du, som udlejer, sjældent benytter dig af boksen. Læs mere om vores abonnementsaftale her.

Showroom

Vi mener at det er yderst vigtigt at være til stede hvor det sker. Derfor kan du komme forbi Bjerregårdsvej 219, 6960 og se opladerboksen i virkeligheden og få en snak med os. Der er altid kaffe på kanden.

Opladerbokse til elbiler som skiller sig ud

Vores opladerboks skiller sig altså ud i forhold til andre på markedet fordi hjernen i boksen sidder indendørs. Det eneste der sidder udendørs er type 2 stikkontakten. Derudover skal du ikke tænke på installationen – den klarer vi med vores egne autoriserede installatører. Du køber altså én samlet pakke.