Gratis over storebælt i elbil!? Kan det være rigtigt?

Nu begynder det at rykke på sig – det skal gå hurtigere med den grønne omstilling, og elbiler skal vinde hurtigere indpas på de danske landeveje. Derfor er Venstre og Radikale kommet med flere tiltag til dette. Bl.a. at man kan køre gratis over storebælt i elbil.

Følgende forslag er de kommet med:

  • Gratis overgang på storebæltsbroen i en elbil
  • Ladestandere på tankstationer
  • Fortsat lav elafgift til 2024 som minimum

Gode tiltag

Det er uden tvivl gode tiltag, som de 2 partier kommer regeringen i forkøbet med. Bare dét, at der kommer fokus på en hurtigere omstilling til elbiler er godt.

Læs mere om de nye forslag her.

Hos Fremtiden er elektrisk ved vi, hvor vigtigt det er med flere ladestandere i Danmark både for os selv, men også for vores turister. Det er af dén årsag at vi udelukkende installerer ladebokse i sommerhuse (og har specialiseret os i dette).
Med den billige elafgift er der altså mulighed for at tjene penge en ladeboks i dit sommerhus hvis du lejer det ud. Du kan nemlig få refunderet elafgiften hvis du lejer en ladeboks af os, hvor vi udbetaler 0,88 kr. tilbage pr. kWh. Det vil altså sige hvis en lejer forbruger 200kWh henover 1 uge, så tjener du 176 kr. udover den forøgede lejeindtægt du også kan opnå ved at få installeret vores ladeboks til elbiler. Se vores abonnementer her.

Derudover vil det vil bl.a. give en stor fordel for dem, som pendler over Storebælt. For dem vil det være en attraktiv mulighed for at skifte over til elbil. Gratis over storebælt i elbil er ikke værst!