Bliv samarbejdspartner

Vores ladebokse er konkurrencedygtige på prisen, kvaliteten og teknologien, og vi sætter ingen begrænsinger for hvordan du prissætter dine pakkeløsninger. Det er helt op til dig hvordan du vil positionere dig. 

Spørgsmål & svar

Forøg din omsætning

Jo mere du kan tilbyde kunderne, des mere kan du omsætte for. Efterspørgslen er stor og derfor skal du have ladebokse i dit sortiment, så du altid kan tilbyde hvad kunderne vil have. 

Hvilke ladebokse tilbyder vi?

 

Mini ladeboks

 

billig ladeboks

Single-port ladeboks

 

single-port ladeboks

Dual-port ladeboks

 

dual-port ladeboks
Fremtiden er elektrisk

Husstande

Mange muligheder

Vil du tilbyde installation af ladebokse til private husstande, så har du flere muligheder at vælge imellem. Dette afhænger af kundens behov. Har de 1 eller 2 elbiler? Er det PLUG-IN hybrid eller ren elbil? Vil de have mulighed for afgiftsrefusion eller blot en ladeboks uden abonnement? 

Hvilke ladebokse kan du tilbyde?

Du kan tilbyde 3 forskellige ladebokse i dit sortiment til dette kundesegment. Nedenfor ser du hvilke:  

 • Mini ladeboks
 • Single-port ladeboks
 • Dual-port ladeboks

Det er altså en unik mulighed for din forretning at kunne tilbyde flere forskellige ladeløsninger til dine kunder. Er du blevet mere interesseret, så kontakt os endelig omkring et samarbejde. 

Virksomheder

Stort forbrug

Virksomheder har typisk et stort forbrug, og kræver derfor flere ladebokse på én gang til sine medarbejdere. Her kan du tilbyde vores Dual-port ladeboks hvor der er indbygget to ladestik i én ladeboks. Det giver mulighed for 2 elbiler at oplade samtidigt. 

Mulighed for MID-måler og GSM-modul

Hvis virksomheden forlanger trådløs måling af strømforbruget, så kan du også tilbyde dette. Ladeboksen har mulighed for indbygget MID-elmåler samt GSM-modul til trådløs kommunikation. På den måde kan virksomheden få refunderet elafgiften som ladeboksen forbruger. Det er en god mulighed for billigere strøm. 

Ladebokse til erhverv

Boligejendomme

Fakturering af strømforbrug

Boligejendomme har typisk parkeringspladser tilknyttet hvor det kan være en god forretning at tilbyde opladning af elbiler. Her kan du tilbyde vores Dual-port ladeboks hvor der er indbygget to ladestik i én ladeboks. Det giver mulighed for 2 elbiler at oplade samtidigt. 

Mulighed for MID-måler og GSM-modul

Hvis boligejendomsselskabet forlanger mulighed for fakturering af strømforbruget til sine lejere, så er der mulighed for trådløs måling af strømforbruget, og kan kobles op på separate RFID-kort. Ladeboksen har mulighed for indbygget MID-elmåler samt GSM-modul til trådløs kommunikation. Boligejendomsselskabet kan også få refunderet elafgiften som ladeboksen forbruger. Det er en god mulighed for billigere strøm. 

Sommerhuse

Mange muligheder

Vil du tilbyde installation af ladebokse til sommerhuse, så har du flere muligheder at vælge imellem. Vores mest benyttede ladeboks til sommerhuse er vores mini ladeboks der passer perfekt til mindre sommerhuse, hvor ejerne gerne vil have en billig driftsikker løsning. 

Hvilke ladebokse kan du tilbyde?

Du kan tilbyde 3 forskellige ladebokse i dit sortiment til dette kundesegment. Nedenfor ser du hvilke:  

 • Mini ladeboks
 • Single-port ladeboks
 • Dual-port ladeboks

Det er altså en unik mulighed for din forretning at kunne tilbyde flere forskellige ladeløsninger til dine kunder. Er du blevet mere interesseret, så kontakt os endelig omkring et samarbejde. 

Sommerhus med ladestik

Kommunen

Vil du byde ind på udbud hos kommunen?

Kontakt os endelig, og hør mere omkring hvilke muligheder du har. 

Spørgsmål & svar 

Indkøbspriser - er der mængderabat?

Vi giver mængderabat ved køb af flere ladebokse på samme ordre. Vi laver et specifikt tilbud, og du er altid velkommen til at skrive til os for at høre mere om dette.

Som udgangspunkt giver vi følgende mængderabat:

 • 0-5 stk. – ingen mængderabat
 • 5-10 stk. –  5% i mængderabat
 • 10+ stk. – 10% i mængerabat 
Den lovpligtige testning kræver specifikt testudstyr. Har i forslag til det?

Der er mange muligheder for test-udstyr til ladebokse – og det er lidt en religion hvilke man foretrækker. Men det er op til den aut. elinstallatør selv at dette udføres korrekt. METREL har bl.a. mange gode løsninger. 

Hvordan med leveringstid?

Ved større ordrer vil leveringstiden være 4 uger. 

Hvilke godkendelser, standarder og certifikater lever ladeboksene op til?

Vores ladebokse lever op til alle gældende standarder. Ladeboksene leveres af en europæisk leverandør, de er CE-godkendte og lever op til følgende standarder:  

 • IEC 62196 (type 2 stik)
 • IEC 61851-1 (oplade modes)
 • G2V and V2G: IEC 15118 (smart mode)
 • RFID: IEC 15693
 • NFC: IEC 14443
 • Residual current monitoring: IEC 62955

 

Datablad for 6mA DC fejlstrøm

I alle ladebokse sidder der et modul fra Western Automation. Modulet hedder RCM-14.

Datablad kontaktor

I vores Mini ladeboks sidder der et relæ fra TE Connectivity. Modulet hedder T9V og du kan læse databladet nedenfor.

I vores Single-port og Dual-port ladebokse sidder der en kontaktor fra Benedict. Kontaktoren hedder R25-40 og du kan læse databladet nedenfor.