Showroom

Besøg os ved Bjerregårdsvej 219, 6960 Hvide sande

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg tjene penge på at installere en ladeboks i mit sommerhus?

Ja, du kan tjene penge på den elektricitet, som dine lejere bruger på at oplade deres elbiler samt en forøget ugentlig udlejningspris.*

En Tesla S har op til 85 kWh batteri hvilket koster cirka 170 kr. at oplade fuldt (2 kr./kWh * 85 kWh) hos din el-leverandør alt afhængig af den aktuelle el-pris. Dit udlejningsbureau fakturere typisk kWh-prisen til en højere pris end den aktuelle elpris. så derfor har du ingen udgifter her. Læs mere om svingninger i elpris her.  

Derudover er det muligt at få øget selve lejeindtægten af sommerhuset såfremt du har en ladeboks installeret. Den forøgede udlejningspris afhænger af dit specifikke udlejningsbureau.

Læs mere om øget lejeindtægt
Kan jeg ikke bare benytte den eksisterende el-installation?

Nej, vi anbefaler og understreger på det kraftigste ikke at oplade elbiler med et såkaldt “mormor kabel“. Du/dine lejere risikerer overophedede elinstallationer og elektrisk stød. 

Din nye elinstallation til vores 3-fasede ladeinstallation kommer til at have sit helt eget DC beskyttelse. Det vil sige, at installationen bliver af type B.. 

Et type B HPFI relæ koster ca. 4.000 kr, og må ikke forveksles med det noget billigere type A HPFI relæ.

Læs mere om den farlige installation her
Hvilket type stik har jeres ladeboks?

Vores ladeboks benytter type 2 stik som langt de fleste elbiler oplades med i dag. De fleste tyske biler benytter ligeledes denne type. 

Læs mere om de mest populære ladesti nedenfor.

Ladestik forklaring
Hvor sikker er jeres betaling?

Vi benytter Quickpay ApS som betalingsløsning og Nets og Clearhouse til håndtering af kreditkortbetalinger (indløser). Derudover har vi samtidig Domain Validated (DV) SSL-Certifikat (Let’s encrypt), hvilket betyder at dine kreditkort oplysninger er sikkert beskyttet. 

Hvad sker der, når jeg har købt en ladeboks?

Efter du har bestilt en ladeboks, så skal du tage kontakt til en af vores samarbejdspartnere nær dig. En ekstern aut. elinstallatør kan også hjælpe dig med installationen. 

Du kan finde vores samarbejdspartnere her

Modtager jeg en faktura ved køb?

Ja, du modtager en gyldig faktura ved køb. Du modtager også en faktura hver måned når vi trækker det månedlige beløb for dit abonnement. 

Hvilke kreditkort modtager I?

Vi modtager både dankort, visa dankort mastercard og flere benyttede typer. 

kreditkort
Er der eventuelt nogle ekstraydelser ved installation?

Ladeboksen installeres direkte på ydervæggen af dit hus/sommerhus. 

Der kan dog komme ekstra tillæg ved følgende forhold, som kan være gældende ved netop dit sommerhus eller hus:

  • Der skal etableres et jordspyd fordi dine andre installationer har for høj jordmodstand
  • Gravearbejde fordi ladestikket skal placeres på en stander/søjle/pæl eller på en garage væk fra huset. 
  • Læs resten af de specifikke forhold i standardinstallationen. 
Hvorfor skal jeg have en ladeboks til mit sommerhus?

Det vigtigste som sommerhusejer og udlejer er at tilbyde de ting, som lejerne efterspørger og på den måde differentiere sig fra de utallige andre sommerhuse på vestkysten. Udover et flot, vedligeholdt og indbydende sommerhus, er det vigtigt at følge med tidens trend og opdatere sit sommerhus løbende. Jo mere du kan tilbyde til dine lejere, des nemmere er det at få lejet ud.

Derudover er det vigtigt at tage del i den grønne omstilling som vi i disse år gennemgår, og denne omstilling skal vi løfte i flok ved at tage individuelt ansvar. Jo flere der kommer på besøg i dit sommerhus i elbil, des mere har du bidraget til den grønne omstilling – og netop derfor skal du være ‘first-mover’ på dette.

Samtidig kommer der flere og flere elbiler i Tyskland og Danmark og efterspørgslen på ladebokse i sommerhuse bliver kun større og større den næste år. 

Læs mere om vores ladeboks

Send os en mail

På Bjerregårdsvej 219, 6960 Hvide Sande kan du altid komme forbi og se hvordan opladerboksen ser ud i virkeligheden. Du må også altid gerne slå et smut forbi sommerhuset selv for at tage et kig.

… eller send os en mail på krk@fremtiden-er-elektrisk.dk